Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

SanDisk Extreme Portable SSD з ємністю 1TB - зовнішній жорсткий диск відрізняється високою швидкістю передачі інформації і вологозахисним протиударним корпусом.

Опис Зовнішній диск SSD SanDisk Extreme Portable 1TB

Дизайн та технології У наш час, технологічні можливості різних пристроїв вимагають величезної кількості вільного місця для зберігання даних. Для прикладу, можна взяти камеру смартфона 2020 року випуску та 2015 року. Тут можна простежити різке збільшення потрібного вільного місця на пристрої. Якщо це iPhone, цей показник обмежений лише вбудованим сховищем, якого ледве вистачить для всіх сучасних потреб. Звичайно, існують різні сервіси хмарних сховищ, які дають можливість зберігати дані на серверах, але вони будуть недоступні в умовах відсутності інтернету або поганого сигналу. У зв'язку з цим, ми вже давно користуємося різними флешками та іншими видами зовнішніх накопичувачів, але зараз їхньої швидкості та обсягу часто не вистачає. Вже досить давно на ринку стало відоме поняття SSD, вони швидко приходять на зміну звичайним вінчестерам і перевершують їх за всіма параметрами. Ось і представлена ​​модель зовнішнього диска SSD SanDisk Extreme Portable на 1TB виділяється із загальної маси. Ця модель отримала дуже скромні габарити, міцний корпус, зручне вушко для кріплення карабіна, високошвидкісну передачу даних та стильний дизайн, який доповнить колекцію гаджетів, які використовуються щодня.

Зручність та захист даних за допомогою SecureAccess Зовнішній диск SSD SanDisk Extreme Portable 1TB конструктивно має відмінний захист від зовнішніх факторів. За допомогою карабіна ви зможете причепити його до сумки або рюкзака і, заощадивши вільне місце всередині, не боятися за потрапляння вологи або пилу на нього. SSD отримав захист на рівні IP55, що стає гарантією захисту даних від пошкодження в будь-яких погодних умовах. SanDisk SecureAccess - це простий та зручний спосіб зберігання та захисту важливих для вас файлів на USB-накопичувачах від компанії SanDisk. При цьому доступ до вашої інформації можна захистити особистим 128-бітовим паролем, а всі ваші файли будуть автоматично зашифровані.

Пристрій та технологія Своїми компактними розмірами SanDisk Extreme Portable зобов'язаний сучасним розробкам в області зберігання даних. Тут використовуються 3D TLC осередки пам'яті, які на відміну від звичайних TLC, дозволяють зберігати дані набагато щільніше, тим самим зменшуючи розмір плати. Для наочного прикладу можна уявити шафу для речей з однією великою і плоскою полицею, яка заповнюється в один шар - це TLC осередок. Але ми можемо надбудувати ще кілька ярусів над цією полицею, доки не досягнемо стелі, це і буде 3D TLC осередок. Вона зберігатиме в рази більше інформації за тих же габаритів. Але ми можемо зменшити розмір кожного окремого осередку і зробити багатошарову структуру, чим і досягається висока компактність і продуктивність такого технічного виконання.

Технічні характеристики Зовнішній SSD диск SanDisk Extreme Portable 1TB Ємність: 1Тб (1000Гб) Розміри: 76x 76x 11мм Вага: 79грам Захист від води та пилу: за стандартом IP55 Захист при вібраціях і падіннях з висота до 2. від 0ºC до 45ºC Температура зберігання: від -20ºC до 70ºC Сумісність: PC та Mac, без потреби встановлювати додатковий драйвер

Сумісні ОС: Windows 10/8/7/Vista і Mac OS 10.4 та вище Швидкість передачі даних: 550 Мб/с Комплект поставки: зовнішній накопичувач, кабель Type-C to Type-C, перехідник з Type-C на USB-A, карабін

Характеристики Зовнішній SSD диск SanDisk Extreme Portable 1TB: Колір Сірий Об'єм пам'яті 1TB Тип USB 3.1 Type C, SSD Компактний дизайн корпусу, Карабін для кріплення, Захист IP55 Вага товару з упаковкою 0.10 кг

Назва Зовнішній SSD диск SanDisk Extreme Portable 1TB
Колір серый
Бренд Sandisk
Ціна 5599.00
Артикул моделі 100107157
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Стан товару Новий
Розділ Жорсткі диски USB-C
тип USB 3.1 Type C, SSD
Особливості Компактный дизайн корпуса, Карабин для крепления, Защита IP55
Тип гарантії Магазин
Гарантійний термін, міс. 1
Популярність 5
Вага, (кг) 0.10 кг
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Зовнішній SSD диск SanDisk Extreme Portable 1TB

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100107157
5 599 грн
6 887 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору