Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Розумний світильник Philips Hue Go White та Color Ambiance стане оригінальним доповненням до вашого домашнього інтер'єру, а також функціональним елементом освітлення.

Опис Розумний світильник Philips Hue Go White and Color Ambiance

Розбавте свій інтер'єр яскравими кольорами за допомогою розумного світильника Philips Hue Go White and Color Ambiance. Портативний гаджет надасть до вашого вибору широкий спектр підсвічування на вибір. Він ідеально підійде для вітальні, спальні, дитячої або навіть для вашого робочого простору. Світильник від Philips легко управляє, до того ж він сумісний з Apple Homekit і голосовими помічниками Amazon Alexa і Google Assistant.

Портативність та зручність Philips Hue Go по справжньому портативний гаджет – ви зможете встановити його практично в будь-якому місці! Навіть після від'єднання від мережі світильник продовжить працювати автономно близько трьох годин, за рахунок вбудованого акумулятора. Компактронність корпусу та мінімалістичний дизайн, зроблять гаджет вдалим доповненням до будь-якого інтер'єру.

По суті, у Philips Hue Go немає ліміту вибірки кольорів. Ви зможете вибирати з величезного спектру, який налічує близько 16 мільйонів кольорів та 50 000 відтінків білого. Встановлюйте кольори різної яскравості та насиченості залежно від того, для чого саме використовуєте світильник. Пристрій зможе стати крутим девайсом для вечірок, нічником або просто елементом побутового освітлення.

Керування З розумним світильником Philips у вас буде відразу кілька опцій керування. Ви зможете здійснювати контроль через спеціальну програму, за допомогою спеціальної кнопки на корпусі або ж використовуючи голосові помічники Alexa та Google Assistant. Ззаду пристрою знаходиться кнопка, натискаючи яку ви зможете змінювати між собою сім доступних режимів освітлення. Через додаток вам буде доступний повний спектр для вибору. Для використання голосового помічника вам знадобиться додатковий гаджет – Hue Bridge.

Технічні характеристики Philips Hue Go White & Color Ambiance: Розміри: діаметр -150 мм, висота -79 мм Вага: 899 грам Потужність: 6 Вт Світловий потік: 300 Лм Напруга: 24 В Кількість кольорів: 16 мільйонів (+50 000 відтінків білого) Ступінь захисту: IР20 Термін автономної роботи: до 18 годин при використанні світлового ефекту «Затишне світло від свічки». Характеристики Розумний світильник Philips Hue Go White and Color Ambiance: Сумісність Android, iOS Колір Білий Тип Apple HomeKit, Bluetooth, Wi-Fi Особливості Сумісність з Apple HomeKit, Керування через програму або кнопку на корпусі, Великий вибір кольорів для підстітки, Компактний дизайн, Потужний світловий потік, Сумісність з Alexa та Google Assistant Вага товару з упаковкою Вага: 0.98 кг

Назва модифікації Розумний світильник Philips Hue Go White and Color Ambiance
Бренд Phillips
Артикул моделі 100107197
Стан товару Новий
Колір Білий
Ціна 3199.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Освітлення Apple HomeKit
додаткові розділи Розумні лампи | світильники
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Розумний світильник Philips Hue Go White and Color Ambiance

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100107197
3 199 грн
3 935 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору