Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit - це не проста іграшка, а розумний програмований робот-конструктор для розвитку здібностей вашої дитини.

Опис Розумний програмований робот-конструктор Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit

Створіть свого власного роботизованого дракона за допомогою цього набору JIMU Robot Mythical Series: FireBot. У цьому легендарному комплекті FireBot є все, що потрібно дітям, щоб створити збірного робота з можливістю кодування. Включене в нього додаток містить покрокові інструкції, які спрощують зборку. Задоволення розширюється платформою кодування Blockly, що дозволяє дітям створювати і кодувати це епічне істота. Компанія Ubtech створила інтерактивну новинку: JIMU Robot Mythical Series: FireBot Kit - грізного і сильного вогнедишного дракона. Робот-конструктор гранично точно повторює образ справжнього дракона, адже він виконаний в червоно-білих тонах, має дві пари змінних крил (чорний і червоний). Вогнедишний дракон FireBot Kit належить до серії Jimu. Саме тому ви можете навчити його новим рухам функція за допомогою програмування. За допомогою новітнього робота-дракона з серії Mythical ви зможете розпалити пристрасть вашої дитини до робототехніці і програмування. Керуючи іграшкою за допомогою планшета або смартфона ваше чадо може використовувати код Blockly, щоб запрограмувати світлодіод FireBot. І відбувається магія - з рота дракона поллється полум'я вогненно-червоного або крижаного синього кольору. А якщо ви активуєте сенсорний датчик на грудях FireBot, то зможете запрограмувати магічні дії рухомими крилами. Ніяких додаткових інструментів для збірки і управління не знадобиться. Розробники подбали про це і створили безкоштовний додаток JIMU. Потрібно відзначити те, що додаток сумісно як з Android-пристроями, так і з iOS. Зібравши робота за допомогою тривимірної анімованої інструкції на 360 °, ви встановлюєте його зв'язок з додатком на смартфоні і можете починати програмувати дії робота і керувати ним. Примітка! Підходить для дітей у віці від 8 років і старше.

Комплект поставки У комплектацію розумного програмованого робота-конструктора Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit входять: 632 деталі, роз'єми і кріпильні елементи; 3 роботизованих серводвігателя; Двигун постійного струму; Сенсорний датчик; RGB-підсвічування; Блок керування; Крила дракона в 2-х кольорах; USB-кабель для підзарядки; Інструкція.

Технічні характеристики розумного програмованого робота-конструктора Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit: Бренд: Ubtech; Серія: Jimu Robot Mythical Series; Модель: FireBot Kit; Потрібно збірка: так; Рекомендований мінімальний вік: від 8 років: Бездротове підключення: Bluetooth; Сумісність: Android, Apple iOS; Джерело живлення: живлення від батареї; Розміри: 30.5 х 25.5 х 5.1 см; Вага: 1.8 кг.

Назва модифікації Розумний програмований робот-конструктор Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit
Бренд Ubtech
Артикул моделі 100108216
Стан товару Новий
Колір Червоний
Ціна 3995.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Розумні роботи
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Розумний програмований робот-конструктор Ubtech Jimu Robot Mythical Series: FireBot Kit

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100108216
3 995 грн
4 914 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору