Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

One Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit - це пристрій, який дозволить вам вмить визначити рівень цукру в крові без необхідності відвідування будь-якої медичної установи. А завдяки компактним розмірам ви зможете стежити за своїм здоров'ям у будь-якому місці, у будь-який час.

Опис Розумний глюкометр One Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit

Chrome Blood Glucose Monitoring має компактні розміри, що дозволить переносити цей набір у невеликому рюкзаку, сумці або навіть кишені, таким чином ви завжди маєте можливість швидко та точно перевірити рівень глюкози в крові без необхідності відвідування медичних закладів. Також, для виготовлення приладу використовується високоякісний ABS-пластик з металевим хромовим покриттям, кейс виконаний з натуральної шкіри, що надає пристрою стильний, футуристичний зовнішній вигляд.

Простота використання та якість вимірювань Для проведення тесту рівня цукру потрібна крапля крові об'ємом всього 0.5 мікролітра. Спеціальний прилад для виконання уколу має регульовану глибину проникнення голки, що дозволить здійснювати весь процес без дискомфорту для вас. Смужка-індикатор з пробою поміщається у пристрій, щоб визначити рівень глюкози і виконає весь необхідний аналіз лише за п'ять секунд, після чого виведе результат на дисплей пристрою і разом з тим надішле дані на ваш iPhone, iPad або Apple Watch, використовуючи бездротове з'єднання Bluetooth 4.0. При цьому One Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit відрізняється клінічно точними показниками та відповідає всім вимогам міжнародних організацій FDA та CE.

Функціонал мобільного додатка Мобільний додаток One Drop, сумісний з операційною системою iOS 11 і вище, не тільки дозволить вам стежити за рівнем цукру в крові, а й покаже кількість вжитих вуглеводів і нагадає вам про прийом інсуліну та інших ліків за розкладом. Також, інтеграція з системою Apple Health та іншими сумісними пристроями забезпечить можливість повною мірою контролювати свій фізичний стан, а при оформленні одноразової підписки на сервіс One Drop Premium вам гарантується необмежений запас тестових смужок, доставка яких виконуватиметься на ваш запит.

Технічні характеристики розумного глюкометраOne Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit: Сумісність: iOS 11 і вище Бездротове підключення: Bluetooth 4.0 Матеріал частин пристрою: ABS-пластик Покриття частин пристрою: хром Матеріал кейсу: натуральна шкіра Живлення: дві батарейки CR20 Розміри: Вимірювальний прилад: 6.99 х 3.18 х 1.27 см Прилад для уколювання: 8.26 х 1.91 см Кейс: 8.26 х 5.72 х 3.18 см.

Комплект постачання: Глюкометр; Флакон із тестовими смужками (25 шт.); Пристрій для встановлення ланцетів; Ланцети (10 шт.); Дві батареї CR2032; Чохол для зберігання.

Назва модифікації Розумний глюкометр One Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit
Бренд One Drop
Артикул моделі 100108571
Стан товару Новий
Колір Металл / Gun Metal
Ціна 3199.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ розумні глюкометри
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Розумний глюкометр One Drop Chrome Blood Glucose Monitoring Kit

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100108571
3 199 грн
3 935 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору