Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Ring Peephole Cam - розумний дверний дзвінок із вбудованим модулем камери дозволить відстежувати всі, що відбуваються біля ваших дверей, і відповідати відвідувачам навіть перебуваючи поза домом.

Опис Розумний дверний дзвінок з камерою Ring Peephole Cam

Встановивши дзвінок із вбудованим модулем камери відеоспостереження Ring Peephole Cam на вхідні двері, ви отримаєте доступ до цілодобового моніторингу активності біля вашого житла. Монтаж та налаштування смарт-гаджета не займе багато часу та зусиль. Після встановлення, наступний контроль за роботою дзвінка здійснюється через спеціальний додаток. Як тільки у ваших дверей з'явиться відвідувач, або буде помічена якась активність, ви зможете переглянути відеотрансляцію того, що відбувається в режимі реального часу. Камера оснащена динаміками, що дозволить у двосторонньому порядку спілкуватися зі своїми відвідувачами, коли ви перебуваєте поза межами дому. Завдяки відеозапису всього, що відбувається біля ваших вхідних дверей, ви зможете вчасно реагувати на будь-яку активність біля свого будинку. Модуль камери записує високоякісну картинку у форматі HD 1080p. Кут горизонтального охоплення відеозапису становить 155 °, а вертикального - 90 °. Жоден бажаний чи небажаний "гість" не піде непоміченим!

Вбудовані динаміки Двостороннє спілкування Дзвінок Ring Peephole Cam також оснащений двосторонніми динаміками з шумопоглинанням. Таким чином, використовуючи програму ви зможете в режимі трансляції відповісти тому, що знаходиться біля ваших дверей, навіть якщо ви не вдома.

Детекція дверного стуку Як тільки хтось дозволить у дзвінок - ви отримаєте відповідне повідомлення на свій смартфон/інший пристрій. Крім того, чуйні датчики реагують ще й на стукіт у двері, відправляючи домочадцям повідомлення про гостя.

Зони активності Ви зможете самостійно визначати межі ділянок, у яких відстежуватиметься активність. Ви отримуватимете оповіщення про рухи/активність, яка буде визначена датчиками тільки в зоні активності. Зони активності можна позначати лише у діапазоні охоплення камери.

Простий і швидкий монтаж Вийміть замок, що вже є у ваших дверях, використовуючи спеціальний інструмент з комплектації товару Встановіть замок, з'єднавши між собою дві частини корпусу по дві сторони дверей Помістіть акумулятор у спеціальний слот замку, встановіть лицьову панель на основу корпусу і готово!

Технічні характеристики смарт-дзвінка Ring Peephole Cam: Параметри зовнішньої частини дзвінка: 47 x 97.3 x 19.8 міліметра Параметри зовнішньої частини дзвінка: 57.4 x 112 x 29.5 міліметра Формат відеозапису: 1080p HD5 двосторонні динаміки з шумозаглушенням Бездротове з'єднання: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4GHz) Необхідна товщина дверей: від 34 до 55 міліметра Необхідний діаметр вічка: від 12 до 14 міліметра Комплектація: камера Ring Peephole Cam, ак , інструментарій для встановлення, стікер безпеки, посібник користувача

Назва модифікації Розумний дверний дзвінок із камерою Ring Peephole Cam
Бренд Ring
Артикул моделі 100108420
Стан товару Новий
Колір серый
Ціна 3999.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Розумні дверні замки | дзвінки
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Розумний дверний дзвінок із камерою Ring Peephole Cam

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100108420
3 999 грн
4 919 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору