Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Ecobee Smart Camera - розумна камера відеоспостереження інтегрується з екосистемою Apple HomeKit, дозволяючи цілодобово відстежувати все, що відбувається у вас вдома з підтримкою HomeKit Secure Video.

Опис Розумна камера відеоспостереження Ecobee Smart Camera Apple HomeKit

Автовключення/вимкнення Камера відеоспостереження від творців компанії Ecobee серії Smart Camera має у своїй конструкції розумний датчик, який відстежує прихід та догляд членів вашої родини. Як тільки хтось з рідних пішов, камера автоматично вмикається, як тільки ви прийшли додому пристрій вимикається, тим самим зберігаючи конфіденційність кожного.

Якісне зображення Розумна камера відеоспостереження Ecobee Smart Camera знімає відео з роздільною здатністю 1080p HD, з кутом огляду в 180 градусів. Разом із названим пристроєм ви зможете спостерігати все, що відбувається в кімнаті, без єдиного «сліпого» місця.

Фокус там де і людина Розумна камера відеоспостереження має у своїй конструкції вбудований датчик руху, завдяки якому камери завжди з точністю фіксує рухи людини, обертаючись за нею, не втрачаючи жодного важливого моменту. Ecobee Smart Camera особливо доведеться споживачам, які часто залишаю вдома самих вихованців або няню з дитиною.

Завжди на зв'язку! Розумна камера відеоспостереження Ecobee Smart Camera має вбудований мікрофон та динаміки, за допомогою яких ви можете чути, що відбувається у вашому будинку. Більше того, за допомогою названих комплектуючих ви можете перемовлятися з рідними, роздавати команди вихованцям тощо.

Повідомлення про те, що відбувається, та підтримка HomeKit Secure Video Ecobee Smart Camera синхронізується з пристроями на операційній системі - iOS та Android. Для повноцінної функціональності потрібно скачати безкоштовний додаток у Play Market/App Store - Ecobee. Розумна камера відеоспостереження після синхронізації зі смартфоном надсилатиме вам оповіщення при виявленні людини в будинку — рідних та сторонніх. З появою HomeKit Secure Video вам не доведеться витрачатися на встановлення додаткових фізичних сховищ або купувати місця на хмарі. Тепер достатньо використання iCloud і лише програми. Це нова ера у сфері відеоспостереження.

Технічні характеристики Ecobee Smart Camera: Роздільна здатність - 1920 х 1080. Коло зору - 180 градусів. Частота кадрів - 30 за секунду. Вбудований аудіозв'язок. Зберігання відео — картка пам'яті. Вбудований голосовий помічник – Amazon Alexa. Працює з Amazon Alexa, Apple HomeKit. Бездротовий тип підключення. Напруга 12 Вт. Кількість ІЧ-світлодіодів - 3 шт. Сумісність з IOS та Android. Тип шифрування інформації - WEP, WPA, WPA2. Голосове керування за допомогою Amazon Alexa.

Назва модифікації Розумна камера відеоспостереження Ecobee Smart Camera Apple HomeKit
Бренд ecobee
Артикул моделі 100108596
Стан товару Новий
Колір серый
Ціна 5399.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Камери Apple HomeKit
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Розумна камера відеоспостереження Ecobee Smart Camera Apple HomeKit

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100108596
5 399 грн
6 641 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору