Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Xiaomi Mi Watch - смарт-годинник створений як недорога, але якісна альтернатива, для того щоб завжди були на зв'язку, могли відслідковувати свою активність, а також керувати програмами та своїм будинком за допомогою одного натискання.

Опис Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Black

Смарт-годинник Mi Watch - це легендарна новинка від Xiaomi, яка включає в себе не тільки розумний механізм, надчутливий екран, міцні матеріали і приємний дизайн, а й потужну батарею, яка допоможе вам залишатися на зв'язку із зовнішнім світом 24/7, без потреби підзарядки. Дисплей майбутнього Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch мають квадратний сенсорний дисплей, захищений справжнісіньким сапфіровим склом. Їх 1,78-дюймовий AMOLED екран має 326 PPI, який передає неймовірно чітку і яскраву картинку, без спотворення і відблисків. Усередині розумних годин знаходиться дивовижний і неповторний чіпсет Qualcomm Wear 3100 4G з чотирма ядрами Cortex A7 і тактовою частотою 1,2 ГГц., Подібний цьому знаходиться в справжнісіньких ноутбуках. Батарея Mi Watch є його самою справжньою гордістю, адже жоден годинник не можуть похвалитися настільки ємним акумулятором, як ці годинники. З ємністю в 570 мАг годинник від Xiaomi можуть працювати до 36 годин або до двох днів без підзарядки. Так що ви спокійно зможете брати їх з собою в похід або тривалу подорож, навіть якщо поруч не буде розетки або павербенка - цей годинник завжди будуть включені і ніколи не підведуть вас.
Розумні годинник Xiaomi оснащені такими NFC, Bluetooth 4.2, Wi-Fi (n), GPS, є крокомір, відстеження сну, нагадування про виклик, повідомленнях, а також у них є ексклюзивний вібраційний двигун і досить великий динамік. Розумні годинник Mi Watch також підтримують технологію eSIM, що забезпечує можливість підключення до Інтернету через стільникову мережу, а також самостійного здійснення викликів. Операційна система Xiaomi Mi Watch працює на платформі Google WearOS і MIUI, а також в них захований свій розумний помічник XiaoAi Xiaomi. Годинники сумісні з Android і iOS тільки через підключення в прокладанні Google WearOS, доступні для обох платформ. * На жаль, дана модель не має підтримки російської мови. Читати інструкцію з підключення Xiaomi Mi Watch. Магазин додатків Розумні годинник Xiaomi Mi з платформою WearOS оснащені власним вбудованим магазином додатків, який пропонує понад 40 оптимізованих для інтерфейсу годин. Для початку, це китайські додатки QQ, WeChat і Keep, але зовсім скоро стануть доступними і інші додатки. Є 10 унікальних режимів для тренувань, а також програми для фіксації бігу, велосипедної активності і навіть альпінізму. А завдяки NFC Mi Watch також можна використовувати для здійснення платежів.
Пам'ять Годинники оснащені великим об'ємом 1Гб ОЗУ і 8 ГБ вбудованої пам'яті.

Дизайн Плавні лінії, квадратний екран, легкість і міцність алюмінієвого корпусу з гумовим ремінцем дарують незвичайне відчуття нових технологій, а заводний механізм дозволяє регулювати основні функції, включення і виключення. Зліва у годинника є отвір для мікрофона. Внизу ж розташовані контакти зарядного пристрою і пульсометр. А ще Mi Watch можуть підключатися і керувати розумними побутовими приладами в вашому домі.

Специфікація Xiaomi Mi Watch: Дисплей: 1,78-дюймовий AMOLED екран Процесор: Qualcomm Wear 3100 4G з чотирма ядрами Cortex A7 Тип зв'язку: Bluetooth 4.2, підтримка eSIM Пам'ять: Гб ОЗУ і 8 ГБ вбудованої пам'яті Акумулятор: 570 мАг (до 36 годин роботи без підзарядки)

Характеристики СовместімостьAndroid, iOS ЦветЧерний ТіпМоніторінг активності, Повідомлення, Вимірювання пульсу, GPS навігатор, Контроль сну ОсобенностіЗащіта від механічних пошкоджень, Якісний матеріал, Працюють з додатком Google WearOS, Зручне кріплення на руці Вага товару з упаковкой0.37 кг

Назва модифікації Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Black
Бренд Xiaomi
Артикул моделі 100108063
Стан товару Новий
Колір Черный
Ціна 4499.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Смарт-часы
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Смарт-годинник Xiaomi Mi Watch Black

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100108063
4 499 грн
5 534 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору