Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Ubtech Stormtrooper Star Wars – робот технічно прокачана іграшка як для дітей, так і для дорослих. Образ і дизайн взятий з великої саги - Star Wars, саме в цьому випадку за образ взятий член піхотних військ Першого ордена або просто штурмовик.

Опис Програмований робот Ubtech Stormtrooper Star Wars

Робот Ubtech Stormtrooper Star Wars – добре сконструйована модель програмованого робота-штурмовика, прообраз якої взятий із останніх частин Star Wars. Корпус виконаний із білого полікарбонату з глянсовою поверхнею. Моделька підійде як для поціновувачів, так і для дітей, адже цей робот може дивувати!

Дизайн Робот Ubtech Stormtrooper Star Wars – добре сконструйована модель програмованого робота-штурмовика, прообраз якої взятий із останніх частин Star Wars. Корпус виконаний із білого полікарбонату з глянсовою поверхнею. Моделька підійде як для поціновувачів, так і для дітей, адже цей робот може дивувати! Інтер'єрний елемент Оскільки розміри робота не великі, він відмінно впишеться в інтер'єр на полиці біля стіни або на офісному столі і радуватиме вас своїм невпинним несенням служби.

Запис Крім наданих запрограмованих рухів та інших елементів, ви самостійно зможете навчити вашого особистого штурмовика рухам, світловим сигналам та відтворенню звуків. Програмування Кодуючи різні дії, ви зможете запрограмувати робота таким чином, щоб він реагував на вас так, як повинен поводитися штурмовик перед імператором. Цього можна досягти, внісши до пам'яті до 4 осіб користувачів, з якими будуть пов'язані різні алгоритми дій. Також робот реагує на голосове управління, що ще більше змушує полюбити цей винахід.

Додаток та доповнена реальність До всіх переваг Робота Ubtech Stormtrooper Star Wars додайте так само і програму, що дозволяє зануритися у світ доповненої реальності за допомогою вашого смартфона, як під керуванням Android, так і IOS. Версія Android повинна бути 6.0 та вище, а версія IOS – 10 і вище. Занурившись в гру, ви зможете бачити всю обстановку від першої особи через камеру, встановлену в штурмовику або через огляд від третьої особи за допомогою вашого смартфона, але тільки в зоні дії гри. Гра ж являє собою зону бойових дій (наприклад кімнату), де ви зможете покерувати вашим роботом, зіштовхуючи його з різними противниками.

Погляд командувача Цей режим реалізований так, що ви будь-якої миті, використовуючи камеру вашого смартфона, можете перемикатися між тактичною камерою самого штурмовика та видом від третьої особи на полі бою. Ви завжди будете правильно поінформовані та отримаєте 100% занурення у світ Star Wars.

Apple управління Для власників Apple Watch виробник вбудував функцію управління рухом штурмовика, рухом голови штурмовика, а також можливість робити знімки будь-якої миті на вбудовану в робота камеру. А в режимі патрулювання ви завжди вчасно отримуватимете миттєвий знімок порушника, який потрапить у поле зору робота, після чого ви зможете віддати наказ на знищення і страж негайно виконає наказ.

Технічні характеристики Робот Ubtech Stormtrooper Star Wars має акумулятор, який надає 1 годину безперебійної роботи, заряджається він лише 2 години. У комплекті є модуль програмування, зарядний пристрій та акумулятор. У штурмовика вбудований гіроскоп для стійкості, інфрачервоний датчик для подолання перешкод, модуль WiFi для безперебійного керування, 2 сервоприводи та 4 мотори. Все це надасть вам неперевершений досвід спілкування із технологіями. Акумулятор – літій-полімерний Робоча температура – ​​5°С – 60°С Процесор – ARM Cortex M4F (GPM4730A) Пам'ять – 4Гб Напруга живлення – 12В Робочий струм – 1А – 2А Розмір – 28см х 16см х 10см

Назва модифікації Програмований робот Ubtech Stormtrooper Star Wars
Бренд Ubtech
Артикул моделі 100109120
Стан товару Новий
Колір Білий
Ціна 7999.00
Валюта UAH
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Розділ Розумні роботи
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Програмований робот Ubtech Stormtrooper Star Wars

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100109120
7 999 грн
9 839 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору