Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Бездротова зарядка iLoungeMax AirPower — це найкраща доступна версія оригінальної зарядки від Apple, що дозволяє заряджати кілька пристроїв, що підтримують технологію Qi. В незалежності від місця розташування на поверхні, пристрої отримують швидкий заряд акумулятора.

Опис Бездротова зарядка iLoungeMax AirPower White для iPhone | Apple Watch | AirPods OEM

Зарядка 3-х пристроїв AirPower (OEM) — це репліка Apple AirPower/AirUnleashed, яка не поступається за своїми якісними характеристиками зарекомендованому пристрою. Оптимізована форма зарядної області дозволяє одночасно заряджати декілька пристроїв, незалежно від місця розташування на зарядному блоці. Власникам iPhone останніх моделей, розумних годинників Series 1/2/3 або бездротових навушників AirPods цей пристрій стане незамінним помічником. Підзарядка Apple Watch і AirPods Через особливості зарядного пристрою для Apple Watch вони не сумісні з більшістю бездротових зарядок, заявлених на ринку електроніки, але AirPower вміє заряджати смарт-годинник 1, 2 і 3 поколінь.

Щодо зарядки AirPods потрібно мати на увазі, що сполучення з AirPower (OEM) і зарядка акумулятора почнеться, якщо навушники знаходяться в зарядному футлярі. Але ви також можете зарядити спочатку чохол, а потім помістити туди навушники і відшкодувати відсутній заряд батареї саме навушників. AirPower для смартфонів З AirPower (OEM) будуть працювати тільки пристрої, які підтримують Qi-технологію. З ряду мобільних телефонів, що підтримують бездротову зарядку, з AirPower сумісні iPhone від 8 серії до iPhone X/XS, а також Samsung Galaxy S9 і S9 Plus. Щоб почати підзарядку за допомогою AirPower (OEM), вам досить під'єднатися до блоку живлення, розмістити на зарядній поверхні телефон, годинник або навушники і після перевірки сумісності почнеться процес зарядки. Незалежно від того, в якій області зарядного блоку ви розмістили свій пристрій, зарядка відбуватиметься повною мірою. Дана бездротова зарядка позбавить вас від безлічі перехідників і кабелів, а також збереже організованість і порядок на вашому робочому столі. Примітка: блок живлення в комплект не входить.

Технічні характеристики бездротової зарядки AirPower (OEM): Вхідна напруга: 100-240В/1.2а Вихідна напруга: 9В/2А Для зарядки необхідно підключати до 2-х амперному (10W) блоку живлення QC 2.0 або вище (комплектацією не передбачено). Подивіться доступні швидкі зарядні пристрої QC для повної сумісності з AirPower. * Для стабільної і швидкої зарядки потрібен блок живлення потужністю не менше 18V * Для стабільної і швидкої зарядки потрібен блок живлення потужністю не менше 18V.

Особливості Бездротова зарядка iLoungeMax AirPower White для iPhone | Apple Watch | AirPods OEM:  КолірБілий Тип3 в 1, Бездротові, Швидкі/Quick Charge, Зарядка Apple Watch, Зарядка двох пристроїв Особливості Швидка зарядка, Зарядка двох пристроїв одночасно, Якісні матеріали Вага товару з упаковкою 0.34 кг
 

Назва Бездротова зарядка oneLounge AirPower White для iPhone | Apple Watch | AirPods OEM
Колір Білий
Бренд iLoungeMax
Ціна 879.00
Артикул моделі 100100536
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Стан товару Новий
Розділ Безпроводні зарядки
тип Зарядка двух устройств
матеріал экокожа
сумісність Apple iPhone 8 Plus
Особливості Качественные материалы
Додаткові можливості чехол-накладка
Тип гарантії Магазин
Гарантійний термін, міс. 1
Популярність 5
Вага, (кг) 0.34 кг
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Бездротова зарядка oneLounge AirPower White для iPhone | Apple Watch | AirPods OEM

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100100536
879 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору