Графік роботи:

Будние: 10:00–20:00

Сб: 10:00-20:00

НД: 10:00-20:00

0
Мій кошик

Logitech Folio Touch Keyboard Oxford Grey для Apple iPad Air 4 10.9" (2020) - чохол-клавіатура з тачпадом відмінний і стильний захист для вашого планшета, який також розширює можливості вашого iPad Air 4 завдяки своєму функціоналу.

Опис Чохол-клавіатура з тачпадом Logitech Folio Touch Keyboard Oxford Grey для Apple iPad Air 4 10.9" (2020) | Pro 11" (2018)

Чохол клавіатура з тачпадом Logitech Folio Touch Keyboard Case with Trackpad для Apple iPad Air 4 (2020) – це аксесуар, який додає стильності вашому iPad завдяки чудовому дизайну. Дозволяє дивитися контент в інтернеті, малювати та проектувати, а також використовувати ваш iPad як ноутбук, завдяки вбудованій клавіатурі та тачпаду.

З високоточним тачпадом Розкрийте весь потенціал вашого iPad завдяки вбудованому тачпаду. Це полегшує вашу роботу чи розваги в рази. Тачпад гармонійно справляється з такими програмами як: Pages Notes Keynute Особливе полегшення в роботі тачпад дає при виконанні таких традиційних операцій як: виділення осередків електронних таблиць, копіювання текстів або слів та редагування електронних листів. Використовуйте всім звичні жести Multi-Touch для того, щоб зручно перегортати та прокручувати вміст, перемикатимуться між програмами та швидко виконувати безліч інших функцій.

Адаптивна до освітлення клавіатура Чохол наділений клавіатурою, яка має вбудоване підсвічування, для того щоб ви з легкістю користувалися зручною клавіатурою як вдень, так і вночі. Клавіатура має адаптивне підсвічування, яке регулює яскравість підсвічування, якщо раптом ваш планшет перемістився в темне приміщення (для використання функції, потрібна ОС iPadOS версії 13.6 або новіша). А якщо яскравість підсвічування клавіатури вас не влаштовує, то ви можете її легко підлаштувати вручну передбаченими клавішами на клавіатурі. Клавіатура має високу зручність, повторюючи всі звичні розміри кнопок і кнопкового майданчика як у ноутбуці, щоб швидкість та зручність набору тексту завжди була на високому рівні.
Найбільш потрібні для швидкого доступу клавіші Використовуйте клавіші швидкого доступу, щоб виконувати функції та операції лише одним натисканням клавіатури. Більше не потрібно шукати в меню потрібні вам параметри завдяки функціям, які розташовані «як на долоні». Клавіша переходу на головний екран Керування яскравістю клавіш клавіатури Регулювання яскравістю екрана Клавіші керування медіа Показати/приховати екранну клавіатуру Клавіші керування гучністю Кнопка швидкого пошуку в iPadOS Перевести iPad у режим сну

Режим ноутбука Використовуйте цей режим для швидкого обміну повідомленнями, створення статей та простого написання текстів. Режим перегляду Загорніть клавіатуру під низ, щоб без зайвих деталей переглядати ваш улюблений контент: фото слайд-шоу, телепередачі, фільми, серіали або різноманітні медіа з відеохостингу. Режим для творчості Відмінний режим, щоб створювати начерки в різних текстових редакторах, як у художніх, так і в конструкторських. Цей режим чудово підходить для інженерів, конструкторів та творчих людей: фотографів, художників. Режим читання Склавши все зайве за задньою кришкою iPad, чохол стає максимально компактним, не займаючи багато місця, що дозволяє тримати ваш iPad в одній руці. Використовуйте цей режим для читання статей, блогів, новин та багато іншого.

Розкриває потенціал доповнюючи дизайн Оберніть ваш iPad у цей елегантний чохол із клавіатурою, щоб збагатити його функціональністю. Точна конструкція на додаток з тканинним покриттям відмінно поєднуються з дизайном вашого iPad. Не вимагає заряджання Logitech Folio Touch Keyboard не потребує заряджання завдяки технології Smart Connector. Контакти від iPad стикаються з контактами чохла, внаслідок чого чохол отримує живлення для роботи та підсвічування клавіатури. Це свідчить про те, що в чохлі немає батарейок і акумуляторів, що робить чохол тоншим і легшим.

Захист на 360° Чохол має всебічне покриття, яке захищає ваш iPad від: Бруд Пил Ударів Струсів Подряпин Потертостей Logitech Folio Touch Keyboard — це саме той аксесуар, якого потребує ваш дорогий iPad.

Передбачене місце для Apple Pencil Ви можете зберігати стілус для вашого iPad прямо в чохлі завдяки виділеному для цього місцю. Конструктори компанії Logitech також передбачили можливість зарядки Apple Pencil, щоб ви могли з легкістю наповнити зарядом ваш стілус, будь-якої миті, коли це потрібно, приєднавши електронний олівець збоку iPad, не дістаючи планшет із чохла.

Характеристики Logitech Folio Touch Keyboard Case with Trackpad для Apple iPad Air 4 (2020): Системні Вимоги для повноцінного функціонування: iPadOS 13.4 або новіші Режими: набір тексту, режим перегляду, режим малювання та режим читання Тип клавіатури: статично прикріплена -60° Живлення клавіатури: від планшета Регулювання підсвічуванням: 16 рівнів Колір: Oxford Grey Крок клавіш 18 мм Ход клавіш 1 мм.

Особливості та додаткові можливості Місце для зберігання Apple Pencil: для Apple Pencil 2-го покоління Захист: спереду та ззаду Доступ до функціоналу: вільний доступ до зарядки та камери.

Назва Чохол-клавіатура з тачпадом Logitech Folio Touch Keyboard Oxford Grey для Apple iPad Air 4 10.9" (2020) | Pro 11" (2018)
Колір серый
Бренд Logitech
Ціна 7395.00
Артикул моделі 100109126
Наявність Закінчується, уточнюйте наявність
Стан товару Новий
Розділ Чохли для iPad Pro 10.9" (2020)
тип Чехол-клавиатура
матеріал Ткань
Особливості С подставкой
Гарантійний термін, міс. 1
Тип гарантії Магазин
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Чохол-клавіатура з тачпадом Logitech Folio Touch Keyboard Oxford Grey для Apple iPad Air 4 10.9" (2020) | Pro 11" (2018)

Закінчується, уточнюйте наявність
Артикул: 100109126
7 395 грн
9 096 грн
Виберіть колір
Купити в 1 клік
ДОСТАВКА  
🚀 ВІДПРАВЛЯЄМО В ДЕНЬ ЗАМОВЛЕННЯ 🚀
- Кур'єром по Києву (При наявності на складі в Києві) - від 50 грн
- Термінова доставка по Києву 2 години (При наявності на складі в Києві)- від 150 грн
- Новою поштою на відділення - за тарифами НП  (На товари зі стікером "БЕЗКОШТОВНО" - БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА)
- Адресна доставка Новою Поштою - за тарифами НП
 
Також прийміть в вашу увагу, що в зв'язку з ситуацією, що склалася доставка товару на даний момент виконується компанією Нова Пошта.
  • Готівкою або картою при отриманні (самовивезення і кур'єром по Києву)
  • Накладений платіж Нова Пошта
    комісія 20 грн. + 2% від суми замовлення
  • Оплата карткою VISA / Mastercard на сайті
    Безпечна оплата через платіжну систему WayForPay.com
  • Переклад на розрахунковий рахунок згідно реквізитів
    Оплата згідно виставленого рахунку фактури

Наша компанія здійснює повернення та обмін товарів належної якості згідно Закону «Про захист прав споживачів».

Строки повернення і обміну

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Детальні умови повернення або обміну тут
Вгору